#354 Feliratkozásod - fontos változás! 2018.10.16
Ha követed a napi idézeteket, észrevehetted, hogy néhány hete abbamaradtak. Egy nagyon nagy fejlesztésben vagyok, alakul egy újabb weboldal, és egy másokkal közös koncepció.

Hamarosan jelentkezem az új brandem, a Your Health Store email címéről.

FONTOS: Ha továbbra is szeretnél kapcsolatban maradni velem, mindenképpen klikkelj az email alján található linkre. Ha nem teszed, akkor a címed nem kerül át automatikusan az új adatbázisba, és később törlésre is kerül.

Tehát klikk, vagy elválnak útjaink! :)

Köszönöm az eddigi közös utat.

Élvezd a létet és ragyogj,
lucien del mar
#353 Élet lakóautóban: szabadság és korlátok 2018.08.06
Amikor valaki megtudja, hogy mostanában időm nagy részét Womóban, a lakóautómban töltöm, az egyetemleges reakció a "De jó!", a lelkesedés. Ez számomra egyértelműen visszajelzi mindannyiunk alaptermészetét: a szabadság, a korlátlanság vágyát.

Azonban valójában nem létezik korlátlanság. Bizonyos korlátokat magunkra veszünk, kompromisszumokat kötünk, hogy aztán más szabadságokat élhessünk meg. Így van ezzel az életmóddal is. A megélt örömökből és nehézségekből fogok ízelítőt adni ezen a a facebook oldalon, illetve lehetőséget nyújtani azoknak, akik szeretnék kipróbálni ezt a fajta életmódot és szabadságot.

Az oldal:
https://www.facebook.com/Womó-a-szabadság-útjain-2106235246116685

Élvezd a létet és ragyogj,
lucien del mar

#352 Táplálkozás Beállítás külföldön 2018.06.21

A Táplálkozás Beállítás rendszere az utóbbi években bőségesen bizonyított mind szakmai kompetenciában, mind ügyfeleink eredményeiben. Magyarországon eddig 7000 érdeklődőt szolgáltunk ki egyéni konzultációkon keresztül, és csak az elmúlt három hónapban 3000 résztvevő jelent meg rendezvényeinken. Ezért úgy döntöttünk, hogy eljött az idő számunkra kilépni a nagyvilág közönsége elé.

A szándékunk nyílt előadások tartása és egy nemzetközi tanácsadó gárda képzése. Ehhez kérjük a segítségedet most. Ha külföldön élsz és érdekelne egy ott helyben, angol nyelven megtartott előadás, vagy ismersz olyan külföldön (elsősorban Európában) élő egészségügyi szakembert, dietetikust, orvost, stb. aki esetleg felvállalná a helyi szakmai továbbképzés megszervezését, kérlek keress meg minket a luciendelmar@gmail.com címen.

Jó egészséget kíván,
Lucien del Mar
nemzetközi kapcsolatok
#351 Felszabadító párkapcsolat? 2018.06.08
Van ez a Feldmár idézet, hogy “"Ha valakit szeretek, akkor a társaságomban, a velem való kapcsolatban szabadabb, mintha egyedül lenne. És én vele szabadabb vagyok, mintha egyedül lennék.”"

Én ezt mindig is egynek éreztem a sok hangzatos, spiri, élettől elrugaszkodott mondásból. Értelmetlenségnek. Hogyan tudnék már szabadabb lenni egy másik emberrel, mint egyedül? Hiszen egy másik lénnyel mindig lesznek korlátok és kompromisszumok. A szerelem és a párkapcsolat természetes módon hozza be és tárja fel egymás számára ezeket a határokat, és persze ez teljesen rendben van, ez tulajdonképpen egy csodálatos, tanító folyamat (ha sikerül annak megélni a nagyobbik részét. :) ).

Azt most sem gondolom, hogy a fenti idézet teljesen igaz lenne, viszont történt velem valami, ami megmutatta és megváltoztatta bennem, hogy mi az, ami viszont igenis megtörténhet. Egy számomra igaz, és csodálatos irány, amely inspirál a párkapcsolat területén, és ez csak most fogalmazódott meg ilyen kristálytisztán. Íme:

Az a megfelelő személy számodra (legalábbis ez lett az én igazságom), akire ha rá gondolsz, érzékeled a lényét, figyeled a tetteit, befogadod, ahogy veled és másokkal bánik, ahogy hozzááll az élethez, akkor úgy érzed, mintha EGY TÉR NYÍLNA MEG SZÁMODRA. Egy tér, amelyhez csak általa férhetsz hozzá. És ez rendkívül felszabadító érzés. Olyan, mintha a 3D-n belül létezne egy külön tér, amely olyan lehetőségeket tár fel előtted, amely a te kis személyes világodban nem (és más ellenkező neművel sem) elérhető. Nehéz ezt megfogalmazni, de valami ilyesmiről lehet szó. És erről szólhat egy valódi Mi. Tehát nem szabadabbá válsz (bár ez csak megfogalmazás és szubjektív megélés kérdése), hanem a Játéktered lesz nagyobb, és inspirációval, élettel telibb.

Tegyük hozzá persze, hogy ez az egész csak egy lufi, ha az igények viszonylagos egyezése és a mély, őszinte elfogadás nem a kapcsolat alapja.

Élvezd a létet és ragyogj,
lucien del mar
#350 Hétköznapi kis csodák 2018.04.27
Leányfalun, a Duna-parton üldögélek, dolgozgatok a lakóautómban, miközben egy idős hölgy elkezd csalánt és gyermekláncfüvet szedegetni itt mellettem. Szóba elegyedtünk, és én, mint nagy "főzőszakértő" megtudtam, hogy szörpöt fog főzni a másodikból. Wow! (Természetesen az én fejemben egész életemben ez egy "haszontalan" virágocska volt, max gyermekkoromban volt jó rágcsálni...) Imádom ezeket a kis momentumokat, amikor idegenek néhány percre belátogatnak az életünkbe, és hoznak egy kis csodát. Hála!

Neked is hasonló kis pillanatokat kívánok!
lucien del mar